Zboruri ieftine in lume 14.09.2019.

Zboruri ieftine in lume 14.09.2019.Putem zbura in toate colturile lumii la preturi mai mult decat rezonabile. Totul este sa dispunem de timp, ceva banuti si sa programam din vreme calatoriile noastre. Marea majoritate a ofertelor trebuie analizate prin prisma conexiunilor din Romania cu aeroporturile initiale propuse pentru decolare/aterizare. Incercati cel putin pentru „amorul artei”.

RUTELE ZILEI

           RUTA             DATA       PRET EURO de la
Valencia – Hong Kong – Valencia Septembrie 2019 – Martie 2020 320
Seville – Hong Kong – Seville Septembrie 2019 – Martie 2020 320
Bilbao – Hong Kong – Bilbao Septembrie 2019 – Martie 2020 315
Stockholm – Denpasar – Stockholm Decembrie 350
Gothenburg – Denpasar – Gothenburg Decembrie 345
Berlin – New York – Berlin FARA ESCALA Noiembrie 2019 – Martie 2020 230
Geneva – Ulaan Bator – Geneva Octombrie 2019 – Mai 2020 fara Decembrie si Ianuarie 340
Viena – Cape Town – Viena Noiembrie 2019 – Martie 2020 fara Ianuarie 385
Atena – Kathmandu – Atena Noiembrie 2019 – Martie 2020 385
Brest – Santiago – Brest Noiembrie 2019 – Mai 2020 fara Martie 400
Madrid – Toronto – Madrid Februarie – Martie 2020 310
Londra – Seul – Londra Noiembrie 2019 – Martie 2020 400
Roma – Manila – Roma Septembrie – Octombrie 285
PRECIZARI, INFORMATII, REZERVARI PE:  www.skyscanner.ro

Pentru o cazare ieftina si sigura folositi Booking.com adica accesati: cazare .

 

INDRUMAR

Aceasta selectie se adreseaza in primul rand turistilor curajosi care isi aleg singuri destinatiile, isi asigura singuri biletele de avion si cazarea la hoteluri/hosteluri/pensiuni.

Pentru o excursie reusita trebuie sa avem un plan stabilit din timp drept varianta A si pentru rezerva varianta B sau chiar C.

Ne uitam pe selectia/selectiile  zilei si pe selectiile zilelor precedente. Avem in minte destinatia finala aleasa. Intrucat este putin probabil sa nimeresti un zbor din Bucuresti spre locul selectat va trebui sa alegi o conexiune favorabila. Acest lucru ne poate conduce la un scurt sejur in localitatea unde urmeaza sa facem legatura. Este posibil sa fie un oras pe care nu l-am mai vizitat sau un oras care sa ne trezeasca amintiri placute de la o vizita anterioara.

Problema de baza este vremea. Deci trebuie sa vedem, cel putin din punct de vedere statistic, cum urmeaza sa fie vremea in perioada aleasa pentru vacanta.

Daca am rezolvat chestiunea „timpului” trecem la pasul doi. Trebuie sa gasim un zbor fara escala sau cu una , relativ scurta, care sa permita schimbarea avionului (daca este cazul) si transbordarea bagajelor.  Aici putem avea in vedere alte aspecte si anume: diferenta de pret intre un zbor fara escala si un zbor cu zbor cu una sau mai multe escale, timpul pe care il avem la dispozitie pentru a-l pierde prin aeroporturi.

Selectiile zborurilor ieftine apar zilnic si daca avem planul excursiei stabilit atunci este imposibil sa nu gasim o oferta interesanta.

Sunt si cateva conexiuni acceptabile pentru romani ,cum ar fi: Atena, Budapesta, Milano, Dublin, Madrid.

Achizitia operativa a biletelor de avion este imperios necesara pentru zborurile ieftine intrucat biletele se epuizeaza repede si preturile nu stau pe loc  avand mai mereu tendinta de crestere.

Zboruri ieftine in lume 14.09.2019. se adreseaza amatorilor de calatorii individuale. Zboruri ieftine in lume 14.09.2019. nu se reactualizeaza.

Urmareste si:  https://preturi-bilete-avion.com/39713-2/

 sau  https://preturi-bilete-avion.com/zboruri-ieftine-in-lume-13-09-2019/

Atentie!

In Uniunea Europeana pasagerii  care au achizitionat bilete de avion au anumite drepturi prevazute in legislatia europeana. Amanunte pe:

eur-lex.europa.eu/legal-content

Cercetati rubricile OFERTA ZILEI  si VACANTA veti gasi sigur ceva ce sa se  potriveasca cu dorintele voastre. Afisam,de regula, numai zilele in care se gasesc bilete de avion la cel mai scazut pret.Datele se reactualizeaza. Daca doriti alte informatii suplimentare va stam la dispozitie pe pagina de facebook  „Preturi BileteAvion”  la rubrica Inbox.

Pentru un raspuns corect precizati destinatia si ziua plecarii/intoarcerii.

Nu uitati sa dati un mare like pe pagina de facebook  „Preturi BileteAvion”  .

About Cocor